2011. július 26., kedd

Sheldrake, Philip: A spiritualitás rövid törté - Jelenlegi ára: 1 560 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A spiritualitás rövid történeteA könyv listaára: 1901 Ft. Leírás:
Korjelenségnek tekinthetjük, hogy világszerte egyre nagyobb az érdeklődés a spiritualitás iránt, így a nyugati keresztény kultúrkörben is, a hagyományos egyházak rovására. Az angol szerző kötetében a keresztény spirituális hagyományának alakulására szűkíti le tanulmánya tárgyát. A leszűkítés persze így is egy terjedelmes kötetet feltételez, amelyben a spiritualitás terén egymástól nagyon is eltérő nagy világvallások felfogására, gyakorlatára is kitekintést tesz. Ilyenformán a spiritualitás-történet feldolgozása kronológiai rendben történik, amit néha tematikus elemzések szakítanak meg, pl. a szerzetességről, a misztikus hagyományról és a prófétai-kritikai paradigmáról, melyek egyes korok sajátosságait segítik megvilágítani. Éppen a szűkös terjedelmi keretek okozzák, hogy a kereszténység keleti ágának spiritualitásával csak érintőlegesen foglalkozik a szerző. Philip Sheldrake a spiritualitás fogalmának tisztázása után belefog az ősegyház, az egyházatyák, a középkor, a reformáció korabeli, a racionalizmus idején és a modern, illetve posztmodern korában jellemző hitélet bemutatásába, összehasonlításába. Külön fejezetet szentel az egyes történelmi szakaszok fontosabb személyiségeinek és jelenségeinek, felmutatva a fejlődés menetének okait, mozgatórugóit. Minden főrészt rövid összefoglaló fejezet zár le, csakúgy mint a kötet esetében a jövő fejlődési irányain polemizáló Zárszó, amit végjegyzetek, irodalomjegyzék, név- és tárgymutató követ. ISBN: 978-963-558-116-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 560 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:11
. Sheldrake, Philip: A spiritualitás rövid törté - Jelenlegi ára: 1 560 Ft